Over mij

Waarschijnlijk wil je weten waarom ik degene ben die jou kan helpen? En terecht.... er zijn zoveel dieethypes op de markt met elk weer een andere aanpak. En wat werkt nou echt? 
Gezond eten, voldoende bewegen, een goede nachtrust en weinig stress zijn al aspecten die helpen aan een gezond gewicht. Echter is het in de praktijk niet zo makkelijk. En daar kom ik bij kijken. Ik ga je helpen om op een verantwoorde manier een blijvende leefstijl aan te leren waardoor jij je een stuk gezonder, fitter, energieker zal voelen en die kilo's ook nog eens kwijt ben. Want mijn aanpak werkt...... 

Wie ben ik? 

Ik zal je wat vertellen over mijn persoonlijke situatie. Sinds 5 jaar woon ik samen in Heiloo met Dirk en mijn mooie dochter Noa. Voeding is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest; al vanaf jongs af aan vond ik voeding interessant en dan voornamelijk op het gebied van koken. Mijn oma kon altijd de lekkerste maaltijden op tafel toveren en op deze manier heb ik mijn smaakpalet ook goed kunnen ontwikkelen. Ook probeer ik zelf graag verschillende keukens uit en ben ik altijd op zoek naar verse producten en zorg ik dat mijn gezin op dat gebied niks te kort komt. Niet teveel bewerkte producten, zakjes bomvol natrium en andere minder gezonde keuzes maar echt vers eten. Vaak ook veel lekkerder!

Daarnaast is sport een groot onderdeel in mijn leven. Vanwege mijn hartaandoening (aangeboren afwijking) ben ik in mijn leven altijd enigszins beperkt geweest in mijn keuze voor sport. Echter, gaat het na een operatie, stoppen van medicatie en fysieke vooruitgang zo goed dat ik nu in staat ben om 4 x in de week heerlijk te trainen. En heerlijk is het, want ik voel mij veel fitter, vitaler en heb meer energie voor andere leuke bezigheden. Ik kan mij nu ook geen leven zonder sport indenken. Vanuit mijn ervaring kan ik daarom ook goed inspelen om mensen met fysieke klachten in combinatie met bewegen.